انتخاب دانه ها که ترکیب قهوه را تشکیل می دهد یک فرآیند ظریف است ، به همین دلیل نظارت بر دورافتاده ترین مناطق کره زمین برای کشف ، ارزیابی و مزه دار شدن بالاترین کیفیت مواد اولیه ضروری است. بزرگترین تولید کنندگان در سراسر جهان برزیل ، ویتنام ، کلمبیا و اندونزی هستند: بهشت طبیعی واقعی که در آن قهوه در زیستگاه خود به خود میوه می دهد. مکزیک ، گواتمالا ، هندوراس ، پرو ، اتیوپی و هند با ترتیب متغیر بهره وری دنبال می کنند.
تمام دنیای
یک فنجان قهوه
٥٠٠ میلادی
افسانه روایت می کند که بزهای چوپان اتیوپی کلدی به طور جدی برگها و توت های یک گیاه قهوه را خوردند و با یک انرژی و شادابی که قبلاً هرگز آنرا آشکار نکرده بودند شروع به سرگردانی کردند
این چوپان میوه جادویی را به یک صومعه مجاور آورد که راهبان آن را به نوشیدنی گرم و تلخی تبدیل کردند که به زودی در سراسر جهان عرب مشهور شد
١٤٥٠ میلادی
از اتیوپی ، استفاده از قهوه در مناطق همسایه ، هنگامی که اولین مزارع قهوه در یمن پدید آمد ، در منطقه کافا ، سرزمینی که از آن نام نوشیدنی نیز گرفته شده است. بعداً این کشت به عربستان و مصر گسترش یافت ، جایی که قهوه به سرعت به یک عادت روزانه تبدیل شد
١٥٢٨ میلادی
تقدم نخستین بار قهوه در غرب در سال ١٥٢٨ با مارسی و ونیز به رقابت پرداخت. از آنجا به تمام پایتخت های اروپا رسید و به زودی پس از شراب و آبجو به یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها تبدیل شد
١٧٢٠ میلادی
از فرانسه در حدود سال ١٧٢٠ برخی از گیاهان برای آنتیلهای فرانسوی باقی مانده اند. کشتی ها در مارتینیک فرود آمدند که کشت قهوه شکوفا آغاز شد که پس از آن ، با پیدا کردن آب و هوای مناسب و خاک ، در سرتاسر آمریکای مرکزی و جنوبی گسترش یافت
دانه خام با
ریشه های غیر متراکم
ساخت ترکیبی کامل یک هنر واقعی است و انتخاب دانه که ترکیب را تشکیل می دهد بسیار مهم است. نقش کلیدی که ایفا می کند: روانکار ، کسی که قهوه زیادی را برای خرید انتخاب می کند ، آنها را تجزیه و تحلیل می کند و با تفکر در مورد تعادل ترکیب ، سهم خود را ارزیابی می کند
نوشیدنی مانوئل ترکیب کاملی از حساسیت و تجربه را برای ایجاد دستور العمل های تازه ، کاملاً خوشمزه و متعادل تجسم می دهند
انواع مختلفی از کافه آ وجود دارد که یک درختچه همیشه سبز ، متعلق به خانواده روناسیان گیاهشناسی است که تخم آنها چیزی جز لوبیای قهوه نیست
آنها در داخل میوه یافت می شوند که از نظر ظاهری سبز به رنگ سبز نارس و روشن در هنگام رسیدن به بلوغ رسیده و آماده برداشت است
حدود ٦٠ گونه شناخته شده از گیاهان قهوه وجود دارد ، اما رایج ترین آنها دو نوع عربیکا و ربوستا هستند که اولی شیرین و معطر است ، دومی کامل و تلخ
بهترین ترکیب ها شامل پنج یا شش نوع کیفیت متفاوت است و می تواند ١٠٠٪ عربیکا یا ترکیبی از عربیکا و ربوستا مطابق یک ایده آل دقیق از تعادل و کمال باشد
پژوهش مداوم
برای بهبود کیفیت
گیاه با عطر
و طعم اصلی
دو نوع و تعداد
نامحدودی دانه
ما دورافتاده ترین مناطق کره زمین را برای کشف ، ارزیابی و بهره گیری از بالاترین کیفیت دانه رصد می کنیم

ترکیب کردن
بسته بندی
هیچ نوع قهوه قادر نیست عطر و بوی کامل به خودی خود بدهد: اسپرسو خوب ایتالیایی از مخلوطی از 7-13 اجزای مختلف متولد می شود. دانه ها پس از تکمیل ، آرام در سیلوهای درجه حرارت کنترل شده که از تشکیل پایه آروماتیک قهوه حمایت می کنند و باعث تداوم طعم و مزه می شوند ، در جو نیتروژن بی اثر بسته بندی می شوند. دقت بسیار زیاد ، ایمنی کامل و رعایت حداکثر آن با ضمانت های بهداشتی نتیجه ای است: و عطر مخلوط ها ، حتی دو سال پس از تولید ، خود را سالم نگه می دارد

انتخاب
رست کردن
برای بد طعمی قهوه ، فقط یک دانه اشتباه کافی است ، برای این کار ما یک انتخاب دقیق را انجام می دهیم: قهوه سبز با درمان مغناطیسی و مکانیکی به طور دقیق تصفیه می شود ، مواد گرد و غبار و مانده های فرار مکیده می شوند. اکنون دانه برای بو دادن آماده است. ما این مرحله را قبل از مخلوط کردن انجام می دهیم: رست کردن با انتقال گرما صورت می گیرد ، بنابراین دانه با آتش مستقیم در تماس نخواهد بود و از یک پخت و پز هماهنگ و یکنواخت لذت می برید که بهترین کیفیت ارگانولپتیک آن را تقویت می کند. خنک کننده هوا متعاقب آن قادر به افزایش عطر موجود در داخل می باشد
یک فرآینده مستمر
با مراحل بسیار

چیدن
عصاره گیری
برداشت محصول یک عمل ظریف است و می تواند با استفاده از سیستم کشیدن شاخه ای که یک محصول با کیفیت ناهمگن را فراهم می کند ، انجام شود یا با انتخاب گران تر و دقیق تر ، روش دستی نیز توسط ما انتخاب شده است که انتخاب دانه ها را یکی یکی فراهم می کند
برای جدا کردن دانه از پالپ ، می توانید با قرار گرفتن در معرض آفتاب ، یا خشک کردن مکانیکی و غوطه وری بعد از آن در مخازن آب که بقیه پالپ ها با تخمیر جدا می شوند ، خشک کنید. در این مرحله دانه آماده عزیمت به کنلیانو است ، جایی که آزمایشگاههای ما واقع شده است