امروز مانوئل کافه مترادف با عطر و طعم ایتالیایی در سراسر جهان است. ما در 65 کشور و در پنج قاره با محصولاتی که چشم انداز بسیار دقیقی را در خود جای داده است ، حضور داریم: مأموریت برای تهیه غذاهای لذیذ و دوست داشتنی قهوه ، قهوه مناسب ، میوه ترکیبی از پردازش بی عیب و نقص ، اشتیاق واقعی ، نوآوری مداوم و مخلوط های تصفیه شده ، مفسران یک سنت دیرینه
درباره
مانوئل
تجارت ما یک تجارت خانوادگی است که با اشتیاق ، دقت و عمل گرایی کار می کنیم
اشاره ای به احساسات لازم برای تبدیل یک محصول خوب به کالای عالی نمی کند
خانواده دجوستی
همه چیز در سال 1950 در کنلیانو ونتو شروع شد، زمانی که جوزپه دجوستی کارگاه حرفه ای خود را به یک شرکت تبدیل کرد و آن را مانوئل کافه نامید. چارچوب کل خانواده چالش هایی که در طول سال ها به وقوع می پیوندد، تقدس، پایداری و موفقیت است. از آن به بعد، بهترین دانه در جهان بوداده شد، مخلوط شدن و بسته بندی با شور و شوق مشابه و در سراسر جهان فروخته می شود
کیفیت
یک ماموریت واضح
جستجوی ثابت برای کیفیت این فرض ما کار ما را برمیانگیزد و از یک طرف مبنای ترکیبات به طور فزاینده ارزشمند است، بلکه پشتیبانی بتن و ثابت برای همه اپراتورهای صنعت که محصولات و خدمات مانوئل کافیه را انتخاب می کنند، ارائه می شود. برای ارائه تعالی هر روز، در تمام اشکال آن.
مخلوطهای ما مفسران تصفیه شده یک سنت طولانی هستند.
انسجام ، اشتیاق ، انرژی. همراه با یک احساس مسئولیت جدی و تمایل مداوم به نوآوری ، متقاعد شده اند که نیکی باید نشان دهنده یک سفر بی پایان به سمت کمال باشد. با احترام به مصرف کننده ، برای کلیه افراد درگیر در فرآیند تولید ، برای مصرف کننده نهایی و حفظ استانداردهای سختگیرانه قهوه ایتالیایی
گونه تشکیل شده
از ارزشهای بالا
ما انتخاب کردیم که در دنیا و در جهان کار کنیم. به همین دلیل است که ما به شخصه می رویم مزارع را انتخاب کنیم که بتوانیم بهترین مواد اولیه را خریداری کنیم. امروز 11 کشور مانوئل کافه ، از جمله کشورهای آمریکای جنوبی ، هند ، اندونزی و ویتنام را تأمین می کنیم ، در حالی که ما به 65 کشور جهان صادر می کنیم: ایالات متحده ، خاور میانه ، کره جنوبی و بدیهی است در سراسر اروپا ، جایی که حضور ما سال به سال قوی تر می شود.
قهوه مانوئل
در دنیا
برای رعایت زمانها و گسترش فرهنگ کیفیت ، ما از فرآیندهای تحقیقاتی نوآورانه استفاده می کنیم که تضمین یک ترکیب همیشه عالی و کاملاً متناسب را برای ما امکان پذیر می سازد.
اما ما همچنین این فرصت را داریم كه دنیای قهوه را از یك دید علمی تر در نظر بگیریم ، پارادایم های موجود را بشكنیم و مرزهای جدید را با طعم و مزه بررسی كنیم.